Keramische tegels

Keramische vloertegels worden vervaardigd uit mineralen en aarde en worden in hoge themperaturen gebakken ,het structuur wordt er ingeperst met natuurlijke kleurpigmenten,de hardheid wordt bepaald door het gebruik van het soort mineraal en de gebruikte mengverhouding.

De hardheid van keramische tegels wordt bepaald door het materiaal en door het duur van het bakproces,er zijn verschillende technieken voor het het vervaardigen van keramische tegels, bakproces in samenhang met  afkoeling zorgen voor de hardheid van keramische tegels.

Wij verkopen en leggen alleen maar keramische tegels van de fabrikanten waar zij kwalitiet leveren.Kwaliteit van een vloertegel wordt bepaald door de slijtvastheid en de maatvastheid.De prijzen van vloertegels varieren naar hun kwaliteitklassen.Bij ons kunt u voor alle prijsklassen terecht.Onze prijzen van keramische tegels beginnen van af 15 euro per m2 en loopt op tot 150 euro per m2.

Als tegels groothandel hebben wij ook een uitstekende selectie voor  consumente,in onze showroom kunt u wereld tegels komen bekijken en  ideen op doen.

Voor meer kunt u ons contacteren.

Vloertegels.nl -