Tegels

Tegels hebben vele voordelen ten opzichte van andere vloerbedekkingen als laminaat hout of viny,vloertegels kunnen de wamte opnemen en vasthouden weer afgeven aan de omgeving.

Het zijn goede warmte geleiders,met tegels haalt u meer rendement uit uw vloerverwarming in vergelijking met hout,laminaat,vinyl,dat zijn slechte warmte geleiders en isoleren het wamte waardoor u rendement verliest met uw vloerverwarming,het betekent dan ook minder warmte afgifte.

Keramische tegels zijn harder dan welke vloerbedekking het ook is,u kunt tegels zwaar betereden en het kan tegen een stoot.U heeft veel keuze in keramische tegels,veel keuze in structuur formaat en kleur.U kunt makkelijk een vloertegel kiezen die bij uw interieur beter past dan andere soorten vloerbedekking,u heeft veel keuze.

Ook het onderhoud van  tegels zijn makkelijk ,u wilt natuurlijk snel en doeltreffend eindresultaat hebben met schoonmaken,tegels kunt u gemaklijk met een tegelreiniger schoonmaken en het droogt streeploos op.

Bent u benieuwd naar onze tegels collectie,u kunt ze komen bekijken in onze groete showroom in lelystad ,enkele hebben wij in onze aanbieding paginas en de prijzen staan erop.

Bekijk onze tegels aanbieiding.