Showroom bezoek alleen op afspraak! 0623796262

Home

Bij Baskon kunt u terecht voor vloertegels in alle soorten en maten, tegen aantrekkelijke prijzen. Het bedrijf, dat sinds 1990 bestaat, is gespecialiseerd in het verkopen en leggen van vloertegels.

Ons assortiment vloertegels bestaat onder andere uit: grootformaat, gepolijst, rustiek en modern.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de beste kwaliteit. Zo zijn de keramische tegels ijzersterk en gemakkelijk schoon te houden. De keramischevloertegels zijn daarom meest populair.

In onze assortiment hebben wij onder andere vloertegels van:

  • Keramische vloertegels
  • Gepolijste vloertegels
  • Parket tegels

Ook voor natuursteen van marmer en graniet kunt u bij ons terecht,in onze showroom optelling kunt u breed orienteren in natuursteen soorten.Vloertegels van baskon zijn mooi,duurzaam in gebruik.Wij hebben hele jaardoor aanbiedingen in vloertegels.

Advisering vinden we erg belangrijk. Iedere vloertegel heeft namelijk z'n eigen specifieke eigenschappen. Bovendien hebben we ervaren tegelzetters in dienst, die zorgen voor een mooi eindresultaat.

Vloerverwarming

Naast vloertegels wordt door onze ervaren monteurs vloerverwarming aangelegd tegen absoluut scherpe prijzen met behoud van kwaliteit en verlenen ook dan de beste service

U kunt bij ons terecht voor een goede advies voor vloerverwarming.

Bezoek onze showroom Voor de mooiste vloertegels van Nederland

U kunt onze showroom bezoekers  van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Heeft u vragen,aarzel niet,neem contact met ons op,wij staan u graag te woord

 

 

Vloertegels.nl - vloertegels-nl-10