TOP specialisten In Vloerverwarming

Wij zijn dé vloerverwarmingspecialist. Top Vloerverwarming werkt  met professionele en ervaren monteurs  . Bovendien geven we u vijf jaar systeemgarantie op alle vloerverwarmingsystemen en zelfs vijftig jaar garantie op onze vloerverwarming slangen daarnaast verlenen wij  buitengewone service op onze aangelegde vloerverwarmingssytemen.

Vloerverwarming als hoofdverwarming is energiezuinig alleen in combinatie met een goed warmte geleidende vloerbekeleding,er is maar een soor materiaal die de warmte goed geleid en vasthoud  en dit zijn stenen vloeren,keramische vloertegels hebben eigenschap als goede warmte opname.

Voor het vloerverwarming aanleggen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. In de meeste gevallen wordt gebruikt gemaakt van vloerverwarming infrezen, maar vloerverwarming op matten is ook een mogelijkheid.

Warmte Overdracht bij Vloerverwarming

 

  • Deze graden zijn ook dan optimaal voor het opwarmen van vloerbekledingen afhankelijk van het soort wat toegepst zijn,het water voor dat de vloer ingaat word gereduceerd door het vloerverwarmingverdeler van hoge themperatuur naar lagere themperatuur van variërend 40 graden tot 48 graden en is afhankelijk van het ingestelde stand van het thermostaatknop op de verdeler.

 

Soorten Vloerbekledingen

Vaak toegepaste Vloerbekledingen als afwerkvloeren zijn:

  • Vloertegels:

    Vloertegels zijn  de beste warmte opnemers en warmte geleiders in vloerbedekking soorten in combinatie met Vloerverwarming ,vloertegels hebben de laagste RC waarde(warmteweerstand)bieden nagenoeg geen weerstand bij het overdragen van het warmte aan het oppervlakte en aaneengelegd met cement gebonden poederlijm,cement gebonden lijmen zijn ook goede warmte geleiders en opnemers.

    Vloertegels vormen samen met cementgebonden lijmen en natuurlijk geschikt voor vloerverwarmingen hebben goede massadikte en deze dikte verhoogd de capacitiet van de opgenomen wattage per m2 warmte die opgenomen is door de vloertegels.

    Gezien dat de rendement van vloertegels heel goed zijn,kunt u zonder twijfels uw bestaande radiatoren laten vervallen,ook al is de vloer niet goed geisoleerd.Isolatie is natuurlijk ten alle tijden goed voor het stook kosten en snel stijgen van het ruimte themperatuur.

    Meer informatie over vloerverwarming vind u op onze vloerverwarming website Topvloerverwarming

 

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer over vloerverwarming.

Vloertegels.nl - vloertegels-nl -8